miercuri, 27 mai 2009

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc.Furnizam servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management, asigurand astfel extinderea, diversificarea si cresterea rezultatelor clientilor nostri.

POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.
Impreuna avem o experienta de peste 6 ani cuprinzand mai multe domenii -consultanta financiara ,achizitii publice,managementul riscurilor,consultanta imobiliara,consultanta IT.
Echipa noastra are ca scop aducerea unui mic aport in dezvoltarea durabila a economiei romanesti si la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene disponibile.
Obiectivul nostru principal este realizarea de proiecte viabile care sa corespunda cu solicitarile clientilor nostri si cu cerintele programelor finantate de Uniunea Europeana. Managementul de proiect este un proces care include planificare, punerea planului proiectului in actiune si masurarea progresului si a performantei. Implica identificarea cerintelor proiectului, stabilirea obiectivelor proiectului, analiza riscurilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu