joi, 1 octombrie 2009

Cererea de Proiecte nr.5/2009! - AM PODCA

AM PODCA a lansat Cererea de Proiecte nr.5/2009, si anume "Module de pregatire in domenii ca achizitiile publice, ECDL, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor, etc.", avand termenul limita de depunere 8 decembrie 2009.

PODCA: AP1 "Imbunatatiri de structura si proces ale managementului ciclului de politici publice", DMI 1.3 "Imbunatatirea eficacitatii organizationale"


Obiectivele programului
Obiectivul specific este acela de a sprijini imbunatatirile de structura si proces care contribuie la eficacitatea organizationala.

Solicitanti eligibili
Pot depune proiecte in cadrul acestei cereri de proiecte urmatoarele institutii:
- Ministere (inclusiv Institutiile Prefectului);
- Autoritati ale administratiei publice locale;
- Structurile asociative ale autoritatilor administratiei publice locale;
- Asociatiile de dezvoltare intercomunitara;
- ONG-uri cu activitati relevante in domeniul administratiei publice;
- Universitati.

Activitati eligibile:
- Dezvoltarea si furnizarea programelor de instruire (inclusiv realizare de curricula si materiale didactice) in domenii relevante pentru administratia publica, cum ar fi achizitiile publice, ECDL, limbi straine, dezvoltarea de proiecte, licitarea si managementul proiectelor etc;
- Consultanta si studii pentru realizarea de analize/diagnoze institutionale si implementarea propunerilor rezultate;
- Schimbul de bune practici si aplicarea pe scara larga a acestora, vizite de studiu, organizarea de seminarii, conferinte si stagii practica in scopul imbunatatirii calitatii si eficientei furnizarii serviciilor.

Conditii de finantare
Cererea de proiecte are alocata o suma de 20.000.000 lei. Durata proiectelor in cadrul acestei cereri de proiecte trebuie sa fie de minim 6 luni, dar nu poate sa depaseasca 18 luni.

Proiectele depuse trebuie sa fie de minim 400.000 lei si de maxim 1.200.000 lei (valoarea totala eligibila a proiectului, fara TVA).

Termene limita
Termenul limita de depunere al proiectelor este 8 decembrie 2009.

Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    in primul rand, ma bucur ca v-am descoperit.
    Puteti sa ne oferiti un punct de plecare in depunerea unui proiect pentru crearea unui spatiu educational de joaca, educatie, activitati extrascolare etc . Cum am putea demara acest proiect? Suntem 2 cadre didactice, cu experienta in domeniu... Pe cine am putea contacta ?
    Numai bine va dorim!

    RăspundețiȘtergere